Viime viikonloppuna pidettiin ristipistotapaaminen Kirsillä. Siellä me Kirsin kauniissa kodissa söimme hyvää ruokaa, katselimme vaihtopöydän antimia kotiin viemisiksi, Selailimme ristipistolehtiä- ja kirjoja ja keskusteltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä ristipistoista ja moni perheellinen tietysti omista lapsista. Keskusteluja pystyin kuulemaan jos puhuja istui riittävän etäisyyden päästä minusta ja puheääni on normaalilla korkeudella, elikkä ei puhunu liian matalalla äänellä taikka kuiskaten mistä ei selvää saa, sillä minulla on kuulonalenema ja tästä johtuen minulla on oikeassa korvassa kuulokoje. Vielä kerran kiitokset Kirsille tätäkin kautta!!

Kirsillä pistelin keskeneräistä LHN- työtä ja jatkoin tätä työtä sitten kotona loppuun. Nyt se on valmis. Muuttelin talon, lankarullan ja alemman reunuksen väriä toiseen omaan värimakuun sopivaksi. Tästä tuli kyllä eri hieno, tykkään kovasti! Olen suunnitellut tekeväni laatikon tai rasian kanteen. Ristipistotapaamisessa löysinkin mahdollisesti sopivan peltirasian tähän tarkoitukseen, mutta pitää katsoa mahtuuko koko työ edes kanteen.

Kuva puhukoon puolestaan miten ihana tämä on:

LHN%20004.jpg

Lähettäjä Käsitöitä 2

LHN%20003.jpg
Lähettäjä Käsitöitä 2

LHN%20009.jpg
Lähettäjä Käsitöitä 2

Lhn%20014.jpg
Lähettäjä Käsitöitä 2Malli: LHN, Little House Needleworker

Langat: keltainen talo The Gentle Art gold leaf, lankarulla The Gentle Art mulberry, alimmainen punainen reunus Crescent Colours razzleberry. Muut langat ohjeen mukaan Crescent Colours langoille.

Kangas: Pellava 32 ct.